Енергията, която ни изпращат планетите днес придава на деня по-скоро комуникативен

...
Енергията, която ни изпращат планетите днес придава на деня по-скоро комуникативен
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 22.06: Не е важно какво казваш, а как го казваш

Енергията, която ни изпращат планетите днес придава на деня по-скоро отзивчив темперамент. Искаме да изразим възприятията и мислите си, да приказваме и да се срещаме с хора ще бъде отлично, по тази причина е допустимо да прекараме половината ден на открито или по телефоните.

Нужен ни е обаче и филтър, с цел да не споделяме неща, които не би трябвало, или в случай че би трябвало, да внимаваме за метода, по който ги представяме. Възможно е също по този начин да създадем нови познанства или да получим оферти, както професионални, по този начин и за развлечение. Може да получим предложение за екскурзия, което не трябва да отхвърляме.

От друга страна е допустимо да създадем разнообразни покупки за себе си или да купим дарове за хората от близкото ни обграждане, както и да организираме сантиментална среща или да заменяем известия с сходно наличие.

Кои знаци са наранени през днешния ден?

Близнаци и Лъв, единственото, което е несъмнено, е, че ще привлечете вниманието на близките със своя лек жанр и сексапил. В персонален проект се чакат огромни триумфи и неповторими моменти на наслада и обич.

Деви, Стрелци и Риби, Телци, Скорпиони и Водолеи, положете старания да поддържате добра атмосфера вкъщи и на работното място. Само един диалог е нужен, с цел да научите желанията или настроенията на другите. Най-вече се пробвайте да не се обиждате от нищо, което се споделя, тъй като ще имате наклонност да приемете персонално всичко.

Раци, Козирози, Овни и Везни, чака ви прелестно развиване както в персоналните, по този начин и в служебните или финансовите ви каузи! Само се пазете от непотребни разноски, тъй като може да излезете отвън бюджета.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР